Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Cziczó Attila énekel és gitározik


FÉM Arts & Café

2021. június 24. 20:00

Cziczó Attila, színházunk háziszerzője előszedte piros Fender Stratocaster gitárját,, mert megirigyelte a FÉM pódiumán fellépő zenészeket, s elénekli fájdalmas és/vagy kedvenc dalait, hogy keressen egy kis pénzt, amit majd elkölthet a sarki kisboltban mazsolára. Énekeljetek vele! Hívunk sztárvendégeket is.

Pepita Oroszlán Zenés Estek.

Cziczó Attila, színházunk háziszerzője előszedte piros Fender Stratocaster gitárját,, mert megirigyelte a FÉM pódiumán fellépő zenészeket, s elénekli fájdalmas és/vagy kedvenc dalait, hogy keressen egy kis pénzt, amit majd elkölthet a sarki kisboltban mazsolára.
Énekeljetek vele!
Hívunk sztárvendégeket is.
Gyertek és fogyasszatok, abból lesz a bevételünk!

Szeptemberben magyar női előadók dalait hallhatják az arra érdemesek, s szóba kerül majd a férfi-nő, sőt a nő-férfi kapcsolat/azonosság/különbözőség, és egyéb bulvár témák is felszínre kerülnek.
Közreműködik: Orosz Tibor (ex-Fishmojo)

Decemberben Cziczó Attila rockzenei pályafutásának legszebb pillanatait eleveníti fel - sztárvendégekkel!

Februárban, az 50. születésnapja előtt néhány nappal, szülei kedvenc dalait énekli Attila. (Nyitódal a The Shocking Blue-tól a Venus, 1970 februárjából!)

Májusban mindenki Beatlest énekel!!! (De tényleg mindenki!)